• loggo

   

Säsongsstart för ViS B2B träffar

 

Idag på torsdagen den 22 februari 2024 inleddes säsongen för Västra Mälardalen i Samverkans (ViS) Business-to-Business-projekt. Projektet, som startade förra våren, syftar till att få lokala entreprenörer och företagare från Köping, Arboga och Kungsör (KAK-kommunerna) att träffas och bygga relationer, vilket på sikt kan leda till nya affärsmöjligheter.

Först ut var Kungsör, med evenemanget på platsen Kungsudden. Under förmiddagen samlades företagare för att mingla, utbyta idéer och skapa nya kontakter.

"Det är jättekul att se så många engagerade företagare här idag," säger Mathias Axelsson, projektledare för ViS. "Det här är en perfekt möjlighet att knyta nya kontakter och skapa samarbeten som kan gynna alla inblandade."

Om ungefär en månad är det Köpings tur att stå som värd för ViS Business-to-Business-projektet. Är du en företagare i KAK-kommunerna och vill delta i ViS Business-to-Business-projekt? Anmäl dig genom att mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 


 

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation