• loggo

   

Gehrke förnyar med Stars

 

Köping Basket och Torbjörn Gehrke är överens om en fortsatt gemensam basketsatsning i Köping Stars. Gehrke har signerat ett nytt kontrakt om ytterligare två år som huvudcoach i Stars. Det skriver Köping Basket i ett pressmeddelande.

Klubben har gjort en första summering och avstämning av den säsong som fortfarande pågår. Hur det fungerat, hur det känns och vad som kan ändras på.
Sportsligt och organisatoriskt har vi byggt en bas som vi bygger vidare på. Så det känns bra att ha Torbjörn med i utvecklingen, säger Stefan Ståhlmalm.
Jag kom till Köping lockad av entusiasmen i en stor ideell organisation med ambitioner, av det genuina intresset för basketen i stan och inte minst att få spela i en helt ny idrottsarena, säger Torbjörn Gehrke.

Få har mer erfarenhet av basketen i Sverige än Torbjörn Gehrke, och inför en fortsättning med Köping Stars har det varit naturligt för honom att ”känna efter”.
Gehrkes känsla är positiv och han har signerat kontrakt för en fortsättning med Köping Stars. Det var också avsikten när han signerade det första kontraktet med Stars i maj förra året

I rekryteringen av spelare – har det handlat om långsiktighet. Vi kan ju inte börja med en tom spelartrupp varje år. Vi rekryterade därför unga spelare med ambitioner att utvecklas och som klubben kan bygga vidare på.
Köping Stars har haft en tuff säsong i SBL, inte minst periodvis hårt drabbat av spelarskador.


Nu har Köping Stars haft en period när spelartruppen varit tämligen intakt, och då har även segrarna kommit. Tre vinster av fyra ger självförtroende inför ligaavslutningen och slutspelet.
Det är små marginaler, vi har även varit nära att vinna en handfull jämna matcher i slutsekunderna, säger Torbjörn Gehrke.

Kjell Johansson är ordförande i Köping Basket och är glad över ett fortsatt samarbete med Torbjörn Gehrke
Han är en viktig del i att skapa stabilitet för våra långsiktiga framtida mål. Köping Stars är och ska förbli ett starkt varumärke, säger Kjell i pressmeddelandet.

(Pressmeddelande Köping Basket)

 

 


 
 

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation